Ефективна діяльність підприємства - шлях до конкурентоспроможності - Бевз, Вікторія Володимирівна (My University, 2013)
Ефективність функціонування підприємства є підґрунтям, основою длязабезпечення конкурентоспроможності підприємства. Ефективність функціонування підприємства відображає оцінку його результативності,продуктивність на основі співвідношення витрат і результату, ступінь досягнення цілей підприємства, наявність передумов до стійкої життєдіяльності у конкурентному ринковому середовищі, а конкурентоспроможність означає його здатність до ефективної господарської діяльності і забезпечення прибутковості в умовах конкурентного ринку, яка відбиває ступінь реалізації цілей підприємства у його взаємодії з оточенням
Keywords: підприємство; конкурентоспроможність; переробна галузь; предприятие; конкурентоспособность; перерабатывающая отрасль; competitiveness; enterprise; processing industry; кафедра обліку і аудиту