Бевз, Вікторія Володимирівна2015-07-012015-07-012013Бевз, В. В. Ефективна діяльність підприємства - шлях до конкурентоспроможності / В. В. Бевз // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdfhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21474 Ефективність функціонування підприємства є підґрунтям, основою длязабезпечення конкурентоспроможності підприємства. Ефективність функціонування підприємства відображає оцінку його результативності,продуктивність на основі співвідношення витрат і результату, ступінь досягнення цілей підприємства, наявність передумов до стійкої життєдіяльності у конкурентному ринковому середовищі, а конкурентоспроможність означає його здатність до ефективної господарської діяльності і забезпечення прибутковості в умовах конкурентного ринку, яка відбиває ступінь реалізації цілей підприємства у його взаємодії з оточеннямotherпідприємствоконкурентоспроможністьпереробна галузьпредприятиеконкурентоспособностьперерабатывающая отрасльcompetitivenessenterpriseprocessing industryкафедра обліку і аудитуЕфективна діяльність підприємства - шлях до конкурентоспроможностіThesis