Сіденко, Іван ОлеговичБезрода, Юлія ОлегівнаОлійник, Світлана Іванівна2024-10-162024-10-162023Сіденко, І. Використання комплексних добавок у технології горілок / І. Сіденко, Ю. Безрода, С. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 220.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45028Проведено аналіз асортименту горілок та горілок особливих. Визначено інгредієнти та добавки, які використовують у купажах та їх вплив на показники якості горілок і горілок особливихAn analysis of the assortment of vodkas and special vodkas was carried out. The ingredients and additives used in the blends and their influence on the quality indicators of vodkas and special vodkas are determinedukлікеро-горілчане виробництвоliquor and vodka productionхарчові добавкиnutritional supplementsпоказники якостіquality indicatorsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання комплексних добавок у технології горілокThesishttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247