Використання комплексних добавок у технології горілок - Сіденко, Іван Олегович; Безрода, Юлія Олегівна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2023)
Проведено аналіз асортименту горілок та горілок особливих. Визначено інгредієнти та добавки, які використовують у купажах та їх вплив на показники якості горілок і горілок особливих

An analysis of the assortment of vodkas and special vodkas was carried out. The ingredients and additives used in the blends and their influence on the quality indicators of vodkas and special vodkas are determined
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor and vodka production; харчові добавки; nutritional supplements; показники якості; quality indicators; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства