Гагіна, Ольга СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2016-03-122016-03-122015Гагіна, О. С. Використання термостабільних начинок в молекулярній кухні / О. С. Гагіна, О. В. Арпуль, В. В. Цирульнікова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 139-141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22469З метою розширення асортименту страв, пошуку нових смаків та неповторних поєднань виникла молекулярна кухня (її ще називають авторською кухнею), дозволяє отримати страви незвичної консистенції та оригінальних смакових якостей. In order to expand the range of food, searching for new flavors and unique combinations arose molecular cuisine (also called cuisine) can get meals unusual texture and original flavor.uk-UKмолекулярна кухнястравитермостабільні начинкиmolecular cuisinedishesthermostable fillingкафедра готельно-ресторанної справиВикористання термостабільних начинок в молекулярній кухніOther