Напрями розвитку сучасного ринку технологій управління. Перспективи автоматизації бізнес-процесів - Мазник, Ліана Валеріївна; Мазник, К. С. (My University, 2011)
Відслідковування та застосування сучасних управлінських технологій для сучасних підприємств є надзвичайно важливим і перспективним напрямком розвитку. Track and application of modern management technologies for modern enterprises is extremely important and promising area of development.
Keywords: бізнес-процеси; бизнес-процессы; business processes; система; автоматизовані системи; технології; system; technologies; кафедра економіки праці та менеджменту; automated systems