Розробка методів ідентифікації і кількістного визначення аскорбінової кислоти і В-каротину у цукерках з екстрактом обліпихи - Айрапетова, Валерія; П'явка, Анастасія Юріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Макаренко, Олександр Григорович (My University, 2014)
Запропоновано доступні методи ідентифікації та кількісного визначення аскорбінової кислоти та В-каротину в цукерках, які містять відповідні харчові добавки. A methods available for identification and quantitative determination of ascorbic acid and B-carotene in sweets containing appropriate supplements.
Keywords: харчові добавки; екстракт обліпихи; аскорбінова кислота; ascorbic acid; extract of sea buckthorn; supplements; кафедра харчової хімії