Кундєєва, Галина Олексіївна2012-09-122012-09-122010Кундєєва, Г. О. Продовольча сфера України: ринок м’яса та м’ясопродуктів / Г. О. Кундєєва // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - 2010. - Вип. 25. – С. 176-183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2500Розглянуто внесок м’ясної промисловості у продовольчу сферу України, зазначено проблеми якості продукції м’ясної промисловості, загострено питан ня щодо використання ГМО у виробництві м’ясопродуктів, запропоновано заходи щодо посилення продовольчої безпеки стосовно м’яса та м’ясопродуктів.The contribution meat industry in the food sector of Ukraine, Highlight issues of product quality meat industry, especially the problem of the use of GMOs in the production of meat products, proposed measures to enhance food safety for meat and meat productsotherгенетично модифікована продукціяпродовольча безпекафізіологічна норма споживанняgenetic modyfytsyrovannaya Productsrodovolstvennaya securityfyzyolohycheskaya rate potreblenyyaкафедра економічної теоріїПродовольча сфера України: ринок м’яса та м’ясопродуктівArticle