Орлов, Леонід ОлексійовичЯровий, Володимир ЛеонідовичЯнковий, Микола Григорович2012-02-102012-02-101994Орлов, Л. О. Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. - 1994.- Вип. 42.- C. 20-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/214Наведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.otherм'ясні хлібціадгезіяфаршмясные хлебцыадгезиякафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняmeat loavesadhesionstuffingЕфективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібівArticle