Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів - Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна (My University, 2011)
Запропоновано новий підхід до визначення протеолітичної активності молочнокислих бактерій. Метод може бути корисним для селекції лактококів з різною протеолітичною активністю приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів.The new approach for investigation of the lactic acid bacteria proteolytic activity has been suggested. The method may be useful for selection of lactococci with different proteolytic activity of wallbond and intracellular enzymes
Keywords: лактококи; проте'їнази; протеоліз; гіркі пептиди; протеолітична активність; lactococci; proteolysis; proteolityc activity; proteinases; bitter peptides