Таран, Віталій МихайловичБеседа, Сергій Дмитрович2012-04-172012-04-171997Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчання /Упорядн.: В. М. Таран, С. Д. Беседа.: УДУХТ, 1997. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/887Метою роботи є: ознайомлення з конструкціями основних типів підвісних шляхів, їх складовими частинами; вивчення методики розрахунку основних показників конвеєризованих ПШ (продуктивність, довжина, потужність двигуна приводу).The aim is: familiarization with the designs of the main types of false paths, they are integral parts of the study methodology calculation of key performance pipelined RV (capacity, length, engine power drive).otherпідприємства м'ясної промисловостілабораторна роботаenterprise meat industrylaboratory workкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчаньOther