Специфіка медичного знання - Михалевич, Артур Петрович; Кітов, Микола Григорович (My University, 2019)
Специфіка медичного знання визначається передусім у широкому колі проблем, які порушує медицина. Specifics of medical knowledge are determined primarily in a wide range of problems that disturb medicine.
Keywords: медицина; знання; medecine; knowledge; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології цукру і підготовки води