Коріандр як біологічно цінна рослинна сировина - Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2015)
Національний університет харчових технологій із напрямків розвитку сучасної харчової промисловості є різноманітних кетчупів, соусів, майонезів, які надають традиційним стравам унікального смаку. На сьогодні актуальним є розширення асортименту цих продуктів внесенням до їх рецептури спецій та прянощів із рослинної сировини, які сприяють покращенню роботи залоз внутрішньої секреції організму людини. National University of Food Technologies of the areas of the modern food industry is different ketchups, sauces, mayonnaise, providing unique taste traditional dishes. In the immediate task is to expand the range of products making their recipe of spices from plant materials that enhance the endocrine glands of the human body.
Keywords: рослинна сировина; харчова промисловість; біологічна цінність; plant material; food industry; biological value; кафедра експертизи харчових продуктів