Низькотемпературні термоелектричні сушарки періодичної дії - Фесюн, Сергій Володимирович; Потапський, Олександр Володимирович; Бабич, Ірина Михайлівна; Пилипенко, Олексій Юрійович (My University, 2021)
Виконано аналітичний огляд літератури та патентний пошук. Розроблено принципові схеми та ескізні креслення низькотемпературної та багатозональної термоелектричних сушарок періодичної дії.

An analytical review of the literature and a patent search were performed. Schematic diagrams and sketches of low-temperature and multi-zone intermittent thermoelectric dryers have been developed.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; thermoelectric dryer; термоелектрична сушарка; сушарка періодичної дії; batch dryer