Соколенко, Анатолій ІвановичПіддубний, Володимир АнтоновичШевченко, Олександр ЮхимовичЛензіон, Сергій ВалентиновичЯкимчук, Микола ВолодимировичБілик, Олена Анатоліївна2012-06-262012-06-262009Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробницництв / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, С. В. Лензіон, М. В. Якимчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1837Визначено ефективні параметри пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв такі як швидкість для газових потоків - 20-25 м/с, для рідинних потоків – 0,8-1,2 м/с, використання частотних регуляторів.Determined effective parameters of pneumatic and hydraulic systems of food production such as the rate for gas flows - 20-25 m/s, for fluid flow - 0,8-1,2 m/s, using frequency regulators.uk-UKгідравлічні системипневматичні системимасообмінтеплообмінhydraulic systemspneumatic systemsmass transferheat transferкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВизначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв