Коломієць, Тетяна СергіївнаКошова, Валентина МиколаївнаРешетняк, Людмила Расуловна2016-06-162016-06-162012Коломієць, Т. С. Вплив різних видів дріжджів на зброджування пивного сусла / Т. С. Коломієць, В. М. Кошова, Л. Р. Решетняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 189-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23589Як відомо, збудниками бродіння є дріжджі. У пивоварній промисловості використовують спеціальні раси дріжджів, які вирощені у виробничих умовах. За характером бродіння дріжджі відносяться до низового і верхового бродіння. As you know, agents are yeast fermentation. In the brewing industry uses special race of yeast grown in a production environment. According characterized rum fermentation yeast belonging to the bottom and fermentation.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадріжджісуслобродильна активністьпивоyeastmashfermentation activitybeerВплив різних видів дріжджів на зброджування пивного суслаThesis