Кузьмін, Олег ВолодимировичШулак, Мар’яна ЯрославівнаРоманченко, Наталія Миколаївна2018-07-132018-07-132018Кузьмін, О. В. Методика визначення комплексного показника якості дріжджів / О. В. Кузьмін, М. Я. Шулак, Н. Н. Романченко // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 3 (43). – С. 68-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28013Розроблено методику визначення комплексної оцінки якості та ієрархічну структуру показників якості дріжджів. We developed a methodology for determining the integrated quality assessment and a hierarchical structure of the yeast quality indicators.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїтехнологіяякістькомплексний показникдріжджіtechnologyqualitycomplex indicatoryeastМетодика визначення комплексного показника якості дріжджівArticle