Екологічний контроль вмісту важких металів у молочних продуктах за допомогою сучасного аналізатора “MXA-1000-5” - Галімова, Валентина Михайлівна; Копілевич, Володимир Абрамович; Суровцев, І. В.; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Оксана Петрівна; Галімов, С. К. (My University, 2014)
Розглянуто визначення свинцю у молоці та молочній продукції на аналізаторі “М-ХА1000-5”. Рассмотрено определение свинца в молоке и молочной продукции на анализаторе "М-ХА1000-5". Сonsider the definition of plumbum in milk and dairy products to the analyzer "M-XA1000-5".
Keywords: екологічний контроль; молочні продукти; важкі метали; экологический контроль; молочные продукты; тяжелые металлы; environmental control; dairy products; heavy metals; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра експертизи харчових продуктів