Філенко, АльонаХижняк, Ольга Олександрівна2014-07-092014-07-092014Філенко, А. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / Альона Філенко, Ольга Хижняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 93-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16024Збагачене масло містить в більшій кількості комплекс вітамінів і мінералів, що робить його кориснішим, тому збагачення вершкового масла клітковиною зародків пшениці і кісточок винограду зробить його ще кориснішим. Enriched oil contains more vitamins and minerals, making it useful as enrichment butter fiber wheat germ and grape seed make it even more useful.uk-UKзбагачення рослинною клітковиноюмолочна промисловістьвершкове маслоenrichment plant fiberdairybutterкафедра експертизи харчових продуктівВиробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиноюOther