Комбінований сусловарильний апарат - Чепелюк, Олександр Миколайович; Удодов, Сергій Олександрович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2009)
Виробництво пива в умовах мініпивзаводів - порівняно новий напрямок, тому процеси, що відбуваються при цьому, потребують дослідження й аналізу. Установки для приготування пива невеликої потужності, що їх нині використовують, споживають значну кількість енергії, вони досить складні й громіздкі, тож встановлюють їх на великих площах, до того ж вони не придатні для використання безпосередньо в залах барів, кафе, ресторанів.
Keywords: мініпивоварня; сусловарильний апарат; brewery; brewing apparatus; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв