Чепелюк, Олександр МиколайовичУдодов, Сергій ОлександровичТаран, Віталій Михайлович2014-03-192014-03-192009Чепелюк, О. М. Комбінований сусловарильний апарат / О. М. Чепелюк, С. О. Удодов, В. М. Таран // Харчова і переробна промисловість. — 2009. — 2-3 (354). — С. 27-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13259Виробництво пива в умовах мі­ ні-пивзаводів — порівняно новий напрямок, тому процеси, що від­ буваються при цьому, потребують дослідження й аналізу. Установки для приготування пива невеликої потужності, що їх нині використовують, споживають значну кількість енергії, вони до­ сить складні й громіздкі, тож вста­ новлюють їх на великих площах, до того ж вони не придатні для ви­ користання безпосередньо в за­ лах барів, кафе, ресторанів. Beer production in terms of E no-beer - a relatively new direction, because the processes of buvayutsya thus require research and analysis. Plants for the preparation of Beer low power that their currently used to consume significant amount of energy they priorities would need complex and cumbersome, so deter novlyuyut them over large areas moreover, they are not suitable for you directly by the use of crystals bars, cafes and restaurants.uk-UKміні-пивоварнякомбінований сусловарильний апаратапаратурно-технологічна схемаbrewerycombined brewing apparatushardware and flowsheetкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвКомбінований сусловарильний апаратArticle