Пушка, Ольга СергіївнаПатичук, Вадим ПетровичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2018-02-022018-02-022016Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалів / О. С. Пушка, В. П. Патичук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : міжнародна науково-практична конференція студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016 р. : тези доп. – Луцьк, 2016. - С. 147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26636В статті наведено результати досліджень впливу жиру та поверхнево-активних речовин на показники клейстеризації крохмалів. The article presents the results of investigations of the influence of fat and surfactants on the indicators of starch gelling.uk-UKкрохмальstarchповерхнево-активні речовиниsurface-active substancesклейстеризаціяpasteurizationкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалівOther