Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалів - Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2016)
В статті наведено результати досліджень впливу жиру та поверхнево-активних речовин на показники клейстеризації крохмалів. The article presents the results of investigations of the influence of fat and surfactants on the indicators of starch gelling.
Keywords: крохмаль; starch; поверхнево-активні речовини; surface-active substances; клейстеризація; pasteurization; кафедра готельно-ресторанної справи