Автомат для пакування хліба в плівку, яка дихає - Якимчук, Микола Володимирович; Іванова, Людмила Іллівна; Василенко, Владислав Олександрович; Данько, Тетяна Олегівна (My University, 2014)
Автомат для пакування хліба в плівку, яка "дихає", включає подаючий та розвантажувальний вузол для хліба, рукавоутворювач, пристосування для запечатування пакетів, який відрізняється тим, що подаючий вузол включає конвеєр подачі хліба та пристрій для виділення одиночної хлібини, виконаний у вигляді барабана з карманами для хлібини, розташованими по зовнішньому діаметру з відповідним кроком, також рукавоутворювач синхронізований з пристроєм для подачі пакувального матеріалу, який має отвір прямокутної форми, з пристроєм для подачі плівки з розміщеними мембранами через пристрій для знімання мембрани з плівки та приклеювання на рукав в місці отвору, причому збоку до рукавоутворювача примикає пристрій повздовжнього зварювання рукава, а знизу пристрій для поперечного зварювання. The machine for packing bread into a "breathable" film includes a feeding and unloading knife for bread, a sleeve maker, a device for sealing packages, characterized in that the feeding node comprises a bread conveyor and a sucker for a single loaf, made in the form of a drum the pockets for the loaves located on the outer diameter with the corresponding step, the sleeve shaper is synchronized with the packaging material delivery device having a rectangular aperture, with the film feeder placed through membranes with a device for removing membrane film and gluing in place on the sleeve opening, and the side adjacent to the device rukavoutvoryuvacha longitudinal welding sleeves, and bottom transverse welding device.
Keywords: кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; корисна модель; пакування; плівка; useful model; automatic machine for packaging; film