Ковальова, Катерина Олександрівна2021-10-072021-10-072021Ковальова, К. О. Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 12 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій зброджування пивного сусла та фільтрування пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Олександрівна Ковальова ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2021. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35899otherзброджування пивного сусладріжджіциліндро-конічний бродильний апаратфільтруваннякізельгуркафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект відділення ферментації пивзаводу потужністю 12 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій зброджування пивного сусла та фільтрування пиваOther