Дослідження процеса бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування - Буряк, Ірина; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2014)
Робота присвячена вивченню можливості використання гарбуза в якості наповнювача при виробництві консервів для дитячого харчування. Встановлено раціональні параметри процеса бланшування гарбуза. The work is dedicated to studying the possibility of using pumpkin as a filler in the production of canned baby food. Rational process parameters of pumpkin blanching are set.
Keywords: вуглеводи; гарбуз; бланшування; цукровий сироп; carbohydrates; pumpkin; blanching; sugar syrup; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування