Буряк, ІринаМатко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаБессараб, Олександр Семенович2014-05-142014-05-142014Матко, С. В. Дослідження процеса бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування / І. Буряк, С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – С. 412-413https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14316Робота присвячена вивченню можливості використання гарбуза в якості наповнювача при виробництві консервів для дитячого харчування. Встановлено раціональні параметри процеса бланшування гарбуза. The work is dedicated to studying the possibility of using pumpkin as a filler in the production of canned baby food. Rational process parameters of pumpkin blanching are set.вуглеводигарбузбланшуванняцукровий сиропcarbohydratespumpkinblanchingsugar syrupкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження процеса бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування