Теоретичне обґрунтування інтеграції суб’єктів господарювання - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2011)
Розглянуто економічні теорії, що обґрунтовують інтеграцію, здійснення угод зі злиття та поглинання, утворення інтегрованих структур. The economic theory justifying the integration of transactions, mergers and acquisitions, formation of integrated structures.
Keywords: інтеграція; об'єднання; інтеграційні процеси; інтегровані структури; integration; association; integration processes; integration structures; кафедра економіки праці та менеджменту