Стан та тенденції розвитку ринку молочної продукції в Україні - Тюха, Ірина Володимирівна; Білошапка, Олена Володимирівна (My University, 2017)
У статті проаналізовано сучасний стан ринку молочної продукції України, визначено чинники впливу, запропоновано шляхи розвитку та реалізації експортного потенціалу вітчизняних виробників молочної продукції у 2012-2016 рр. The article analyzes the current state of the dairy products market of Ukraine, identifies influencing factors, suggests ways of developing and realizing the export potential of domestic dairy producers in 2012-2016
Keywords: ринок молочної продукції; структура ринку; виробництво; експорт; імпорт; dairy products market; market structure; production; export; import; кафедра економіки праці та менеджменту