Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинності - Терида, Юлія Романівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2021)
Раціон харчування кожної людини повинен бути збалансованим та корисним. На сьогодні виділяють понад одинадцять видів індивідуального харчування, яке допомагає покращити обмінні процеси в організмі, провести корекцію харчової поведінки, оздоровити організм та підвищити імунітет. Харчування за групами крові пропонується впровадити в туристично-спортивний готель, адже правильно підібраний раціон харчування та комплекс фізичних вправ допоможуть отримати якісний результат. Впровадження послуги індивідуального харчування в готелі буде відбуватися за розробленим алгоритмом. Після чого оформлюється спеціальна картка в яку заноситься нижчеописана інформація. Everyone's diet should be balanced and healthy. Today there are more than eleven types of individual nutrition, which helps to improve metabolic processes in the body, to correct eating behavior, improve the health of the body and increase immunity. Food by blood groups is proposed to be introduced in the tourist and sports hotel, because the right diet and a set of physical exercises will help to get a quality result. The introduction of individual catering services in the hotel will take place according to the developed algorithm. Then a special card is issued in which the following information is entered.
Keywords: індивідуальне харчування; підприємства гостинності; група крові; Individual food; hospitality; blood type; кафедра готельно-ресторанної справи