Роль куратора для студентів перших курсів - Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2013)
Актуальність і значимість виховної роботи у вузівському соціумі в умовах інтеграції в загальносвітовий освітній простір не тільки не зменшується, а значно збільшується. Сучасному суспільству потрібні освічені, творчі, ініціативні особистості, здатні до творчої діяльності що беруть на себе відповідальність за результати цієї діяльності. The validity and relevance of the educational work in the University society in terms of integration into the global educational space, not only does not decrease, but increases significantly. Modern society needs educated, creative, proactive personality, capable of taking responsibility for the results.
Keywords: виховна робота; куратор; відповідальність; education; curator; responsibility; кафедра екології та екоменеджменту