Механізм забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Данькевич, Олександр Григорович (My University, 2012)
Статтю присвячено дослідженню поняття та механізму управління конкурентоспроможністю підприємств. Розглянуто основні трактування конкурентоспроможності підприємства. Досліджено фактори, що забезпечують формуван-ня ефективної конкурентоспроможності підприємств в ринкових умовах. Визна-чено шляхи та методи підвищення конкурентоспроможності підприємства, ме-ханізму забезпечення конкурентоспроможності підприємства. The article investigates the concept of competitiveness and the management mechanism of enterprises. Considered the basic interpretation of the competitiveness of enterprises. The factors that ensure the formation of an effective competitiveness of enterprises in market conditions. Are certain the ways and methods of improving the competitiveness of enterprises.
Keywords: ефективність; конкурентоспроможність; механізм; забезпечення; підприємство; формування; efficiency; competitiveness; mechanism; software; company; formation; кафедра економіки і права