Назви українських харчових продуктів мовою сучасних ЗМІ - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2014)
У досліджуваних мовних джерелах найчисленнішу групу слів становлять назви страв, випічки, кондитерських виробів, що з'явилися в українському побуті як ознака активного проникнення елементів зарубіжної масової культури. In the studied language sources are the largest group of words names dishes, baking, confectionery, appeared in Ukrainian life as sign of active penetration of foreign elements of popular culture.
Keywords: харчові продукти; назви продуктів; ЗМІ; food; product names; media; кафедра гуманітарних дисциплін