Використання динамічного регулятора для економії енергоресурсів та підвищення швидкодії - Кроніковський, Дмитро Олегович (My University, 2012)
У цій статті ми досліджуємо продуктивність динамічного управління. Ми зробили порівняльний аналіз якості систем управління з цим та іншими контролерами. Були зроблені рекомендації щодо створення системи адаптуватися включають динамічний контролер. In this article we research the performance of the dynamic controller. We have done comparative analysis of quality of control systems with this and other controllers. Have been made recommendations for creating adapting system include dynamic controller.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; quality control criteria; dynamic control; speed; критерії контролю якості; динамічний контроль; швидкість