Вплив алкоголю на фізіологічний стан біологічних об'єктів - Тупиця, Ярослава Ярославівна; Бартошак, Юлія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
У матеріалах розглянуто вплив алкоголю на фізіологічний стан організму, зокрема на роботу нервової, імунної та серцево-судинної систем

The materials explore the impact of alcohol on the physiological state of the body, focusing on the functioning of the nervous, immune, and cardiovascular systems
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; алкоголь; alcohol; фізіологія; physiology; біологічні об'єкти; biological objects; токсичність; toxicity; алкогольна залежність; alcohol dependence