Вступ України в Європейський Союз: суб’єктивізм або об’єктивна необхідність - Карась, Даріна Миколаївна; Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2014)
Європейська інтеграція — це динамічна політична споруда, що постійно розбудовується. European integration - a political dynamic structure that is constantly being developed.
Keywords: зовнішня політика; Європейський Союз; Foreign Policy; European Union