Тарас Шевченко — поет моєї душі - Полева, Віталіна Андріївна (My University, 2014)
Поет моєї душі — це Шевченко. Це тому, що він — унікальний. Його немає з ким порівняти у письменстві інших народів. The poet of my soul - a Shevchenko. That's because it is - unique. He is not to be compared with anyone writing of others.
Keywords: письменник; поет; Тарас Шевченко; поэт; writer; Taras Shevchenko; poet