Бюджет. Бюджетна система - Юхименко, Петро Іванович; Бойко, Світлана Василівна; Голубка, С. М. (My University, 2018)
У розділі визначено соціально-економічну сутність, необхідність та призначення бюджету, принципи побудови бюджетної системи, бюджетний процес в Україні, а також видатки бюджету, його доходи та їх класифікацію.The section defines the socio-economic essence, the necessity and purpose of the budget, the principles of budget system construction, the budget process in Ukraine, as well as budget expenditures, their revenues and their classification.
Keywords: бюджет; budget; видатки бюджету; expenditures; кафедра фінансів