Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв волоського горіха - Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Литовченко, Олександр Михайлович; Булах, Олена Володимирівна (My University, 2024)
У дослідженні оцінено антиоксидантні властивості водно-спиртових настоїв із продуктів переробки волоського горіха та визначено перспективи їх застосування в інноваційних ресторанних технологіях

The study evaluates the antioxidant properties of water-alcohol infusions derived from walnut processing products, highlighting their potential applications in innovative restaurant technologies
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; волоський горіх; walnut; настій водно-спиртовий; water-alcohol infusion