Роботько, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2019-04-222019-04-222019Роботько, А. Способи фальсифікації та критерії ідентифікації вин / А. Роботько, А. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 85 ювілейна міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – 2019. - Ч. 1. - С. 140https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29048Охарактеризовано засоби та способи фальсифікації вин. Для попередження фальсифікації необхідно розробити законодавчі акти, які регламентують дозволені технології виготовлення та допустимі норми вмісту шкідливих речовин, а також санкціонуючі заходи покарання за їх порушення. Characterized by means and methods of falsification of wines. To prevent falsification, legislative measures need to be developed Acts regulating permitted manufacturing technologies and admissible content standards harmful substances, as well as sanctioning measures for their violation.uk-UKідентифікаціяфальсифікаціявиноidentificationfalsificationwineкафедра експертизи харчових продуктівСпособи фальсифікації та критерії ідентифікації винThesis