Максименко, Ірина ФаддеївнаБілик, Олена Анатоліївна2015-04-292015-04-292015Максименко, І. Ф. Новітні технології забезпечення асептичного стану харчової продукції / І. Ф. Максименко, О. А. Білик // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХI Науково-практичної конференції молодих вчених. – К. : НУХТ, 2015 - С. 42-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20233Вибір напрямків досягнення асептичного стану продукції потребує інформації про її термодинамічні та фізико-хімічні характеристики, рівень мікробіологічного забруднення, складу та особливостей мікрофлори. Очевидно, що порушення асептичного стану тісно пов’язано з відповідною підготовкою вхідних сировинних потоків, трансформацією матеріальних потоків, санітарним станом навколишнього середовища і обслуговуючого персоналу, додержанням заданих режимів теплового оброблення тощо. Choosing towards achieving aseptic condition product requires data on the thermodynamic and physical and chemical characteristics, the level of microbiological contamination, composition and characteristics of microorganisms. Obviously, abuse aseptic condition is closely linked with the relevant training input commodity flows, the transformation of material flows, Environmental Health and staff, compliance with specified heat treatment regimes and so on.otherновітні технологіїхарчова продукціяасептичний станlatest technologyfood productsaseptic conditionкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНовітні технології забезпечення асептичного стану харчової продукціїArticle