Системи кондиціювання у закладах ресторанного господарства - Левкун, Катерина Юріївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У матеріалах розглядається значення систем кондиціювання у закладах ресторанного господарства, їх особливості, склад, та заходи для оптимізації вентиляційних рішень

The materials explore the importance of air conditioning systems in the restaurant industry, their features, components, and measures for optimizing ventilation solutions
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кондиціювання ресторану; вентиляція ресторану