Арсеньєва, Лариса ЮріївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаБончак, Інна ВасилівнаФіліпенко, Вікторія Валеріївна2015-05-122015-05-122014Патент 91967 UA, МПК А21D 13/00 (2006.01) Бісквітний напівфабрикат / Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Філіпенко В. В., Бончак І. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201401375 ; заявл. 12.02.2014 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20275Бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор білий кристалічний, яєчний білок, яєчний жовток. Додатково містить порошок з кабачків. Biscuit semifinished contains wheat flour, sugar, white, crystalline, egg white, egg yolk. Additionally, the powder contains zucchini.uk-UKпорошок із кабачківбісквітний напівфабрикатpowder with zucchinisponge cake mixкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)Other