Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967) - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна (My University, 2014)
Бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор білий кристалічний, яєчний білок, яєчний жовток. Додатково містить порошок з кабачків. Biscuit semifinished contains wheat flour, sugar, white, crystalline, egg white, egg yolk. Additionally, the powder contains zucchini.
Keywords: порошок із кабачків; бісквітний напівфабрикат; powder with zucchini; sponge cake mix; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції