Бізнес-аналітика та ефективність бізнесу сервіс-орієнтованих підприємств - Яворська, Оксана Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2021)
Встановлено, що складність бізнесу у сфері обслуговування, необхідність розвитку корпоративних бізнес-систем та актуалізація професії бізнес-аналітика вимагає більш різновекторної та комплексної фахової підготовки підприємців у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. It has been established that the complexity of business in the service sector, the need for the development of corporate business systems and the actualization of the profession of business analyst require a more diverse and complex professional training of entrepreneurs in the field of hotel, restaurant and tourism business.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; бізнес-аналітика; готельно-ресторанний бізнес; туристичний бізнес; business analytics; hotel and restaurant business; tourism business