Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичПодобій, Олена ВалеріївнаРосінський, Ярослав Андрійович2022-02-072022-02-072021Пастоподібні напівфабрикати на основі рослинної та тваринної сировини / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, О. В. Подобій, Я. А. Росінський // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37046Використання порошку кореня селери у складі молочних пастоподібних напівфабрикатів дасть змогу отримати готову продукцію з високими органолептичними, фізико-хімічними показниками якості, зокрема, з покращеними структурно-механічними властивостями.otherкорінь селеримолочний жирнапівфабрикатиcelery rootmilk fatsemi-finished productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівПастоподібні напівфабрикати на основі рослинної та тваринної сировиниThesis