Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги - Мирончук, Валерій Григорович; Люлька, Олександр Миколайович; Адаменко, Андрій Прокопович (My University, 2013)
У статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі).
Keywords: бурякова стружка; бурякорізальні ножі; дифундування; різання; свекловичная стружка; свеклорезные ножи; измельчение; beet cossettes; beet cutting knives; diffusion; cutting; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра готельно-ресторанної справи