Мирончук, Валерій ГригоровичЛюлька, Олександр МиколайовичАдаменко, Андрій Прокопович2014-05-262014-05-262013Мирончук, В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Міністерство освіти і науки України. – Одеса 2013. – Вип. 43, Т. 2. – С. 141-144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14516У статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі).otherбурякова стружкабурякорізальні ножідифундуваннярізаннясвекловичная стружкасвеклорезные ножиизмельчениеbeet cossettesbeet cutting knivesdiffusioncuttingкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра готельно-ресторанної справиНова форма бурякової стружки – спосіб отримання і перевагиArticle