Електробезпека на підприємствах харчової промисловості. Вибір і доцільність використання тієї чи іншої системи заземлення електроустановок. Вітчизняний та зарубіжний досвід - Коваленко, Сергій Дмитрович; Лимар, Віктор (My University, 2014)
Оскільки ідеальний вибір типу системи заземлення відсутній, у багатьох випадках слід застосовувати декілька різних систем заземлення в одній мережі.
Keywords: підприємства харчової промисловості; заземлення електроустановок; електробезпека; предприятия пищевой промышленности; заземление электроустановок; электробезопасность; food industry; electrical grounding; electrical safety; кафедра екології та екоменеджменту