Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з борошном насіння гарбуза - Божко, Софія Богданівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2022)
Представлені результати досліджень функціонально-технологічних показників ковбас

The results of research on the functional and technological indicators of sausages are presented
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; борошно з насіння гарбуза; варена ковбаса; pumpkin seed flour; boiled sausages