Божко, Софія БогданівнаПасічний, Василь Миколайович2024-08-262024-08-262022Божко, С. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'ясомісткої вареної ковбаси з борошном насіння гарбуза / С. Божко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 222.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44402Представлені результати досліджень функціонально-технологічних показників ковбасThe results of research on the functional and technological indicators of sausages are presentedukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівборошно з насіння гарбузаварені ковбасиpumpkin seed flourboiled sausagesДослідження функціонально-технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з борошном насіння гарбузаThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590