Розв’язання еліптичного рівняння, використовуючи програмний пакет MathCAD - Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2018)
Наведено алгоритм використання програмного пакету MathCAD для розв’язання еліптиних рівнянь. An algorithm for using the MathCAD software package for solving elliptic equations is presented.
Keywords: еліптичне рівняння; програмний пакет; elliptic equation; software package; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.