Кос (Гусарук), Тетяна СвятославівнаВєрченко, Лідія Михайлівна2014-03-272014-03-272005Гусарук, Т. С. Вплив технологічних властивостей вапняного молока на процес очищення дифузійного соку та якість очищених соків / Т. С. Гусарук, Л. М. Вєрченко // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : IХ міжнародна науково-технічна конференція, 17-19 жовтня 2005 р. – К.: НУХТ, 2005. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13476Процеси, які відбуваються між вапном і водою, вапняним молоком та дифузійним соком, гідроксидом кальцію та діоксидом вуглецю під час сатурації залежить від дисперсності твердої фази реагенту. Processes, which take place between a lime and water, by a limewater and diffusive juice, gidroksidom of calcium and dioxide of carbon, during saturacii depends on dispersion of hard phase of reagent.вапновапняне молокодисперсністьдифузійний сікlimediffusive juicelimewaterdispersionкафедра технології оздоровчих продуктівВплив технологічних властивостей вапняного молока на процес очищення дифузійного соку та якість очищених соківOther