Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2014-03-192014-03-192011Патент на корисну модель № 65437 UA, МПК A 23 G 3/00 (2011.01). Маффін функціонального призначення / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2011 04866 ; заявл. 12.12.2011 ; 12.12.2011 12.12.2011, Бюл. № 23 /2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13254Мафін функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475, лактулозу. A muffin of functional purpose comprises wheat flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate, emulsifying agents E471 and E475, lactulose.uk-UKмаффінmuffinемульгаториemulsifiersлактулозаlactuloseкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМаффін функціонального призначення (Патент на корисну модель № 65437)Other