Еволюція теорії інновацій у процесі соціально-економічного розвитку суспільства - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2012)
Досліджено теоретичні аспекти та еволюцію теорії інновацій. Доведено, що побудова стрункої сучасної теорії інновацій повинна ґрунтуватись на розкритті суттєвих взаємозв’язків між окремими елементами функціонування інноваційної системи як на макро-, так і на макрорівнях.
Keywords: інновації (економіка); теорія інновацій; економічний розвиток; innovation (economics); innovation theory; economic development; evolution; кафедра маркетингу