Наслідки вступу України до СОТ для підприємств виноробної галузі - Матвєєв, Володимир Володимирович (My University, 2009)
Проаналізовано позитивні і негативні сторони від вступу України до СОТ для підприємств виноробної галузі.
Keywords: СОТ; виноградарсько-виноробний комплекс; кафедра економіки праці та менеджменту