Новий високоякісний сорт пшениці м'якої озимої Мирлєна - Кочмарський, Валентин Сергійович; Черемха, Олександр Михайлович; Вологдіна, Галина Борисівна; Гуменюк, О. В. (My University, 2016)
Наведено детальну характеристику морфоагробіологічних ознак і якостей нового сорту пшениці м’якої озимої Мирлєна селекції Миронівського інституту пшениці. Проведено аналіз родоводу сорту. The article presents detailed morphological, agronomic and biological characteristics of new winter bread wheat cultivar Myrliena bred at the V. M. Remeslo Myronivka Institute of Wheat of NAAS of Ukraine. Pedigree of the cultivar has been analysed.
Keywords: пшениця озима; сорт; родовід; урожайність; winter wheat; sort; genealogy; productivity