Переваги використання мобільних додатків у сучасних готельно-ресторанних комплексах - Купневич, Марина Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2015)
Розглянуто переваги використання мобільних додатків підприємствами гостинності, закладами ресторанного господарства. Are presented the advantages of using mobile applications to the hospitality enterprises, catering establishments.
Keywords: мобільні додатки; девайси; сервіс; mobile apps; devices; services; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції